职称英语必威体育betwayAPP下载

2012年职称英语《卫生类B级》真题及答案

2012年职称英语《卫生类B级》真题及答案必威体育betwayAPP下载吧发布。

2012年职称英语《卫生类B级》真题及答案

  >>>>2012职称英语试题及答案专题

  >>>>跟网友交流职称英语卫生类B级答案

  一、词汇选项:

  1. All the walls in the building had the same layout.

  A. size

  B. function

  C. color

  D. arrangment

  答案:D

  2. The storm caused severe damage.

  A. physical

  B. accidental

  C. serious

  D. enviromental

  答案:C

  3. The walls are made of hollow concret blocks.

  A. big

  B. empty

  C. long

  D. new

  答案:B

  4. Our aim was to update the health service and we succeeded.

  A. offer

  B. provide

  C. modernize

  D. fund

  答案:C

  5. Do we have to wear these name tags?

  A. lists

  B. forms

  C. lables

  D. codes

  答案:C

  6. Joe came to the window as the crowd chanted ”Joe,Joe,Joe”

  A. repeated

  B. jumped

  C. maintained

  D. approached

  答案:A

  7. He  inspired many young people to take up sports.

  A. encouraged

  B. allowed

  C. called

  D. advised

  答案:A

  8. The city center was wiped out  by the bomb.

  A. covered

  B. reduced

  C. destroyed

  D. moved

  答案:C

  9. Most baby can take in a wide range of food easily.

  A. bring

  B. digest

  C. keep

  D. serve

  答案:B

  10. A larg crowd assembled outside the American embassy.

  A. watched

  B. shouted

  C. gathered

  D. walked

  答案:C

  11. The weather was crisp  and clear and you could see the mountains fifty miles away.

  A. fresh

  B. hot

  C. heavy

  D. windy

  答案:A

  12. What puzzles me is why his books are so popular.

  A. shocks

  B. influences

  C. confuses

  D. concerns

  答案:C

  13. I think $7 a drink is a bit steep, don’t you?

  A. tight

  B. low

  C. cheap

  D. high

  答案:D

  14. The contempt he felt for his fellow students was obvious.

  A. need

  B. hate

  C. love

  D. pity

  答案:D

  15. Her comments about men are utterly ridiculous.

  A. slightly

  B. partly

  C. faintly

  D. completely

  答案:D

1 2 3 4 5 下一页

  相关推荐:

  2012年职称英语必威体育betwayAPP下载真题及答案专题 热点文章

  2012年职称英语必威体育betwayAPP下载成绩查询免费提醒

  2012年职称英语必威体育betwayAPP下载成绩查询时间通知

文章搜索
中国最优秀职称英语名师都在这里!
王霞老师
在线名师:彭雪阳老师
   "职称英语新生代传奇 特色:个性乐观开朗,积极进取,追求创新...[详细]
职称英语必威体育betwayAPP下载栏目导航
版权声明:如果职称英语必威体育betwayAPP下载网所转载内容不慎侵犯了您的权益,请与我们联系800@exam8.com,我们将会及时处理。如转载本职称英语必威体育betwayAPP下载网内容,请注明出处。